Modelul Gigi Hadid și-a bucurat urmăritorii cu o nouă postare, în care apare cu fetița sa în brațe. Proaspăta mămică le-a permis astfel să descopere o mică parte din ceea ce înseamnă maternitatea pentru ea.

Modelul recunoaște că nu este ușor, dar menționează cât de speciale sunt aceste momente petrecute cu fiica sa la piept.

„Un nou mod de a fi ocupată și obosită. Dar ea este cea mai importantă așa că și-a primit decorațiile de Crăciun mai devreme”, a scris Gigi alături de câteva fotografii.

De asemenea, Gigi a mai publicat imagini în care le-a arătat tuturor că sărbătorile de iarnă vor fi mai lungi și mai speciale ca niciodată: aceasta și-a amenajat devreme locuința și a împodobit Pomul de Crăciun.

Pe 24 septembrie Gigi Hadid și Zayn Malik au anunțat lumea întreagă că au devenit părinți. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic om este dincolo de înțelegerea mea.

Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris atunci proaspătul tătic.

Cuplul nu a făcut public însă numele fetiței lor, semn că vor să o protejeze la maxim de ochii curioșilor.

Distribuie articolul: