Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Hadid are o nouă relaţie, mai ales după ce paparazzi au surprins-o alături de iubitul său, Tyler Cameron.

Potrivit elle.ro, lucrurile par din ce în ce mai seriose între Gigi Hadid și Tyler Cameron. De ce spunem asta? Ei bine, putem spune că Tyler face deja parte din familia lui Gigi după ce au fost în vizită la ferma familiei ei. Chiar dacă nu a reuşit să aibă o relaţie de lungă durată cu Hannah Brown, protagonista unei emisiuni matrimoniale, putem spune că există şanse foarte mari să formeze un cuplu cu Gigi Hadid.

O sursă apropiată familiei, a declarat faptul că Gigi deja i l-a prezentat mamei ei. Cei doi au făcut o vizită fermei familiei lui Gigi, din Pennsylvania, în urmă cu o săptămână, unde au petrecut mai mult timp alături de Yolanda Hadid, mama lui Gigi, dar şi alături de iubitul mamei ei, Joseph Jingoli. Iar dacă te întrebai cum au decurs lucrurile, află că toată familia lui Gigi îl adoră pe Tyler!

„Familia lui Gigi chiar s-a bucurat să îl aibă alături pe Tyler. Gigi i-a spus mamei ei şi lui Joe cu mult înainte faptul că îl va aduce şi pe Tyler la fermă, dar şi că îşi doreşte să îl înveţe cum să călărească pentru că este ceva ce ea adoră să facă. Aşa că au călărit şi s-au bucurat de timpul petrecut împreună’, a declarat o sursă apropiată familiei.

Aceeaşi sursă a mai spus şi că Gigi şi Tyler au petrecut timpul doar ei doi, ceea ce ne face să credem că au avut parte şi de o călătorie romantică. Ferma dispune de câte o casă privată pentru fiecare dintre copiii familiei Hadid. Iar dacă te aşteptai să fi fost prima călătorie pe care o fac împreună, află că nu este așa. Cei doi au mai fost împreună şi în New York, la Lake George, dar și alături de mai mulţi prieteni la un magazin de băuturi alcoolice în timp ce cumpărau mai multe sticle de vin.

Noua relație a lui Gigi Hadid e mai serioasă decât ne aşteptam

Să fim martorii şi unor lucruri mai serioase, precum o nuntă? Nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să vedem cum vor decurge lucrurile dintre cei doi.

SURSA

Distribuie articolul: