Multe s-au schimbat pe parcursul acestui an, în viața italianului Gianluca Vacchi. Milionarul devenit vedetă pe Instagram datorită dansurilor executate în compania Giorgiei Gabriele a decis să pună punct fostei relații și să-și elibereze sufletul pentru o nouă iubire. Vacchi s-a reîndrăgostit, iar a 50-a zi de naștere și-a sărbătorit-o în compania noii sale pasiuni.

Serendipity… @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Am avut dreptate atunci când am intuit că relația dintre Gianluca Vacchi și Ariadna Gutierrez avea să capete claritate de ziua de naștere a italianului. Deși e născut pe 5 august, omagiatul a început să petreacă încă de aseară. Amintind parcă de precedenta sa aniversare, Vacchi a sărbătorit la bordul unui iaht.

Bambi❤️ @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Sărbătoarea din ajun a fost marcată la Porto Cervo, iar Vacchi a avut-o alături pe columbianca Ariadna Gutierrez – o tânără de 23 de ani, care a ajuns în gura presei în 2015, când a fost numită din greșeală Miss Universe 2015, aflând peste câteva secunde că de fapt, era Vicemiss.

„Uneori, un D face diferența. La mulți ani, iubirea mea” – i-a urat Ariadna, pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BXY3k0ngpFn/?taken-by=gutierrezary

Italianul i-a răspuns la comentariu, dezvăluind și felul în care își alintă noua iubită – „Te iubesc, bambi”– i-a spus acesta, tot pe cale virtuală.

Ce-i drept, fanii au reacționat cam bolnăvicios, odată convinși de noua idilă a lui Gianluca, imputându-i că „Giorgia a fost o candidatură mult mai bună pentru sine”.

https://www.instagram.com/p/BXWVd47gDhD/?taken-by=gutierrezary

Cel mai probabil că marea petrecere urmează în această seară, când milionarul va face public și darul primit de la Ariadna.

Iată cum a fost la petrecerea de anul trecut:

Gianluca Vacchi a dat, de ziua lui, o petrecere alb-negru. Cum s-a distrat bilionarul italian (Video)

Foto: Instagram.com