Cazul dispariției unor ghivece cu flori de la pervazul sediului companiei Plastal a scandalizat opinia publică. Interesant este însă că o zi mai târziu, acestea au revenit la locul dispariției, iar autoarele susțin că nu a fost un furt, mai degrabă un gest altruist. Care e argumentul, aflați mai jos.

Ghiveciurile au fost intoarse!
Sunt bravo ca au recunoscut si au avut curaj sa se prezinte!
Inseamna ca bunul simt persista!

Posted by Plastal – Ferestre și Uși on 19 Mai 2017

Dispariția ghivecelor cu flori, surprinsă de camerele video instalate de Plastal – Ferestre și Uși a fost calificată drept furt și abordată dur de către internauți, în timp ce mămicile cu pricina afirmă că de fapt, s-au îngrijorat de starea florilor.

Două mămici din Capitală, surprinse furând ghivece cu flori de pe parapetul unei companii (VIDEO)

18.05.2017
Adresa: sec. Buiucani, str. E. Coca,19
Mămici exemplare!!!
Învățăm noua generație a fura!!!!
Rușine!!!

Posted by Plastal – Ferestre și Uși on 19 Mai 2017

O cititoare a revistei noastre i-a adresat un mesaj uneia dintre mame, iar în răspunsul acesteia se menționează următoarele:

„Dragi activiști, se vede că vă este plictisitoare viața, dacă judecați cu atâta zel o temă care nu merită nici cât un ou mâncat.

Dacă măcar unii ar fi inclus creierul și ar fi înțeles că având un cărucior de 20 000 de lei (precum au observat toți) și haine alese nu la întâmplare de la Piața Centrală, nimeni și niciodată nu ar fi încercat să fure ceva în ochii copilului…

Dar se vede că lipsa de educație corespunzătoare vă împiedică să gândiți astfel.

În realitate, acest magazin nu mai lucra de mai bine de două săptămâni, iar în timpul plimbărilor alături de copii, am udat aceste flori nu o singură dată, dar aceste secvențe video nu interesează pe nimeni.

Văzând că florile nu sunt ajutate, am decis să le luăm din bătaia Soarelui și să le ducem acasă. Iar de cum s-a redeschis magazinul, le-am întors. Și aceste secvențe tot nu interesează pe nimeni, pentru că oameni ca voi nu l-ar comenta.

Mult spor tuturor și mai multă atenție pentru familiile voastre și pentru autoeducație.”

fg

Foto: Facebook.com, Plastal – Ferestre și Uși

Distribuie articolul: