După ce a lucrat mai mulți ani la Roma, tânărul Gheorghe Ispir, a revenit acasă să-și construiască un viitor pe meleagurile natale. Cu ceva timp în urmă și-a deschis o pizzerie în centrul capitalei, unde face cea mai deosebită și delicioasă pizza, după rețeta originală din Italia. 

În reportajul difuzat de TRM pentru Mesager, Gheorghe își spune istoria de succes.

„Am avut aproximativ patru ani de lucru cu pizza, după care am decis să revin acasă şi să vedem dacă e posibil şi acasă să facem un produs de calitate. Ne-am lansat în 2015. La început am avut altceva, de genul pizza rotundă, clasică, dar specifică. Cu timpul am încercat să vindem pizza la bucată, fiindcă am mai multă experiență în această sferă, asta făceam în Italia”, spune Gheorghe Ispir.

Tânărul antreprenor a recunoscut că în perioada pandemiei i-a fost greu, ca și tuturor afacerilor din lume, dar a încercat să se adapteze. Astfel pizza poate fi cumpărată la bucată și omul nu trebuie să stea la masă, o poate servi oriunde își dorește el: acasă sau la serviciu.

„Nu doar forma, dar şi gustul e special. În oraş nu prea găsim cu aşa gust. Experienţa lor e binevenită pentru noi, pentru că nu toţi au ocazia să călătorească. Ei au adus o bucată de Italia la noi”, spune un vizitator.

Gheorghe încearcă să fie alături de fiecare om și vrea să „alinte” papilele gustative a celor care au mai multă nevoie de aceea bucățică de pâine. Astfel în timpul lockdown-ului el a livrat pizza mai multor spitale pentru a susţine medicii din prima linie.

„Chiar dacă nu demonstrăm, mai facem ajutoare la case de copii. Chiar şi atunci când intră lume care vedem că nu ar putea să procure pizza noastră, le dăm să guste. Aşa am fost obișnuiți, să ajutăm şi pe alţii. Sunt şi proprietar, şi lucrător şi înţeleg că, dacă dai, o să şi primeşti”, mai spune Gheorghe Ispir.

Acum, visul cel mare al lui Gheorghe e să-şi extindă afacerea aşa încât să poată să rămână ca să muncească acasă.

Distribuie articolul: