Potrivit presei de peste ocean, Amal Clooney este din nou însărcinată. Mai mult de atât, soția actorului George Clooney ar duce o sarcină gemelară. 

Pe data de 20 iulie, Amal și George Clooney au fost surprinși de paparazzi în compania unor prieteni, iar imaginile cu frumoasa femeie au stârnit zvonuri, precum că aceasta ar fi însărcinată. Recent, însă, o persoană din anturajul cuplului a a confirmat zvonurile pentru revista OK!Magazine SUA. Aceasta a dezvăluit că actorul, în vârstă de 60 de ani, și avocata, în vârstă de 43 de ani, se pregătesc să devină din nou părinți. „Amal a trecut de primul trimestru și deja începe să se observe (sarcina), așa că în curând, toată lumea va ști”, a declarat insiderul publicației, iar aceștia susțin că cuplul așteaptă din nou gemeni.

Mai mult de atât, sursa dezvăluie că faimosul cuplu, încă la începutul acestei luni, le-a dat deja vestea rudelor și prietenilor, în cadrul unei cine intime la restaurantul lor preferat din apropierea vilei lor, de pe Lacul Como, Italia.

„George era copleșit de emoții și abia aștepta să spună tuturor”, a dezvăluit acesta, adăugând că vestea „a fost întâmpinată cu urări de bine a celor din jur. George era atât de mândru și Amal strălucea”.

Amal și George Clooney sunt împreună din 2013. Cei doi s-au căsătorit cu un an mai târziu, iar în 2017 vedetele au devenit părinții gemenilor Ella și Alexander.

Sursa: Yahoolife.com, Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: