George Burcea a făcut primele declaraţii după ce Andreea Bălan a vorbit despre divorţ. Actorul, într-o postare făcută publică pe Facebook a atacat-o pe mama fiicelor lui şi a declarat că ea a fost cea care l-a turnat la Poliţie că se drogase.

„Poliţia Ilfov nu „m-a filat mult timp”…aşa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru că eram de făță când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a însuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga.”, a scris el.

George Burcea a declarat că a susţinut-o pe Andreea în tot ce a făcut.

„Andreea m-a prezentat vouă, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun soţ şi mai ales tată….. Vă confirm că aşa am fost. Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături, am spălat copii, n-am dormit multe nopţi pentru a sta cu ei( oricum era datoria mea de părinte), am ajutat-o pe Andreea şi la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional şi în acelaşi timp am filmat pentru alţii ( filme în Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am băgat mulţi bani ( banii munciţi de mine, nu de alţii), repetiţii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte mulţi bani- tot ai mei), am făcut producţie de la zero ( cu colegii din casă de producţie/ ong) şi reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesã de teatru şi film, încerc sã atrag bugete şi să fac multe alte activităţi….dar cum sã ştiţi voi toate aceste lucruri dacă staţi toată ziua pe canale tv care nu fac altceva decât să vă îndobitocească şi care sunt pline de prostie, citiţi toate ziarele ( online şi prinţ) care au la bază oameni de categoria – – – 0 şi bârfiti cu prietenii voştri apropiaţi sau imaginari…pentru că „viaţa voastră e minunată”, iar Burcea e un mare dobitoc care-şi cumpără substanţe din banii mamelor voastre….”, a mai spus el.

Vezi și: Andreea Bălan a dezvăluit într-un interviu că e decisă să divorțeze: „Lucrul acesta mă doare. Nu mai există familia…” (Video)

 

Distribuie articolul: