Noul an aduce nonconformism, dezinhibare și multă încredere de sine. Gențile anului 2019 iau locul celor mai frumoase accesorii din 2018, iar femeile se vor îndrăgosti iremediabil de noile tendințe.

Geanta cu blană 

Rucsacurile sau gențile cu blană au început deja să apară pe piață. Motivul pentru care multe femei vor purta acest tip de genți în anul care urmează constă în prețiozitatea, eleganța și rafinamentul pe care le oferă aceste accesorii oricărei vestimentații. Fie că alegi să îmbraci o ținută monotonă sau una îndrăzneață, aceste genți cu blană vor atrage toate privirile către tine.

Geanta clutch 

Clutch-urile se reinventează și revin. Aceste genți mici sunt perfecte atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele office, foarte elegante. Pot fi purtate atât în mână, cât și cu o curea, pe umăr.

 

Geanta mini

Te poți simți ca o regină în momentul în care alegi să porți o astfel de geantă mică și foarte prețioasă. Modelele sunt disponibile în toate culorile și sunt ideale pentru evenimentele de gală, dar și pentru ținutele de zi cu zi elegante. Poartă cu încredere acest tip de geantă și sigur nu vei trece neobservată.

 

Geanta de mână 

Gențile de mână au fost în vogă în anii ’80, dar se pare că și anul viitor revin în forță. Sunt mici, colorate și foarte ușoare, motiv pentru care sunt foarte ușor de purtat. Sunt ideale pentru ținutele elegante, office, care includ fustă sau rochie și tocuri înalte

 

Geanta din paie 

Chiar dacă vara e departe, trebuie să știi de pe acum ce anume trebuie să porți în sezonul călduros. Anul viitor vei vedea peste tot femei cu genți de paie, deoarece sunt ușoare, frumoase și te duc instant cu gândul la vacanță. În funcție de model, acestea pot fi purtate la plajă, în oraș sau chiar la birou.

 

SURSA: Divahair.ro 

Distribuie articolul: