Violența se poate manifesta sub diferite forme. Vezi ce a pregătit planeta ”responsabilă” de violență - Uranus, pentru 2018.

Berbec

Uranus vă surâde! – Veți avea un an bun și o relație profundă cu partenerul de viață. Veți trăi dragostea adevărată și doar sfârșitul anului va aduce dezamăgiri. Totul va începe de la o palmă și se va termina cu un ordin de restricție de urgență.

#StopViolentaFizica #OrdinDeRestricțieDeUrgenta

Taur

Uranus va genera la nativele zodiei Taur dorința de independență, libertate, optimism și forță de muncă. Dar, vor renunța la toate de frica și sub presiunea partenerilor geloși și autoritari.

#StopViolentaPsihologica

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni vor avea parte de multe provocări și „surprize” neplăcute la locul de muncă. Hărțuirea sexuală din partea șefului va fi la ordinea zilei.  De dragul carierei vor răbda toate înjosirile, iar Uranus le va umbri ambițiile profesionale.

#StopViolentaSexuala

Rac

Vă merge bine din punct de vedere financiar, deoarece Karma este în casa banilor până în noiembrie. Însă, nu vă bucurați prea mult! Nu veți putea dispune de propriii bani, pentru că partenerul de viață vi-i confiscă până la ultimul bănuț. Așa face mereu!
#StopViolentaEconomica

Leu

Începutul de an vine cu revigorarea relațiilor, chiar și acolo unde s-a ajuns la abuz de alcool, amenințări, ordonanțe de protecție și divorț. Partenerul vă jură că s-a schimbat și totul va fi altfel.  Aveți copii și sunteți dispusă să îi oferiți a „șaptea” șansă, după ce primele șase deja le-a ratat.

#StopViolentaPsihologica #ReabilitareAgresori

Fecioară

2018 va aduce căutare spirituală, semne de la Univers și intuiție bună. Păcat că partenerul de viață și părinții nu vă înțeleg și vă obligă să renunțați la spiritualitatea și credința dvs., inclusiv prin șantaj, amenințări și izolare.

#StopViolentaSpirituala

Balanță

Karma va intra în Rac, fapt ce va deschide noi oportunități de a călători. Dar, călătoriile vor fi un pic altfel decât v-ați dori. Împreună cu copiii veți părăsi căminul familial de frica bătăilor partenerului de viață. Veți obține ordonanță de protecție și veți căuta adăpost în alt oraș.

#StopViolentaFizica #OrdonantaDeProtectie

  Scorpion

Intrarea lui Uranus în casa a VII-a va presupune pentru Scorpioni gelozie și certuri cu partenerul de viață. Fiți atente cu cine începeți o relație romantică – s-ar putea să fiți obligate să întrețineți relații sexuale nedorite.

#StopViolentaSexuala

Săgetător

Relația de cuplu a femeilor Săgetător va trece prin momente de tensiune. Certurile frecvente în familie, amenințările și bătăile vor afecta grav psihicul copiilor. Vor urma ani de consiliere psihologică.

#StopViolentaPsihologica

Capricorn

Nativele din zodia Capricorn își vor schimba stilului de viață. Uranus va părăsi casa a II-a, cea a  banilor, și va intra în casa a III-a a dependenței financiare și emoționale față de partenerul de viață.

#StopViolentaEconomică   #StopViolentaPsihologica

Vărsător

Retrogradarea lui Venus în casa a XII-a va aduce în relația de cuplu a nativelor zodiei Vărsător un val imens de gelozie și ură . Veți cunoaște latura întunecată a caracterului partenerului vostru, iar comportamentul lui sexual abuziv va deveni o normă.

#StopViolentaSexuala

Pești

Adolescentele native din această zodie vor avea confruntări serioase cu părinții, care nu le înțeleg aspirațiile și nevoile. Insultele, bătăile și controlul excesiv din partea părinților nu vor înceta pe tot parcursul anului.

#StopViolentaPsihologica  #StopViolentaFizica

NU CONTEAZĂ CE PREZIC ASTRELE, CONTEAZĂ CE ZICE LEGEA!

Violența în familie și violența sexuală sunt crime și se pedepsesc conform Codului Penal.

Dacă sunteți victimă a violenței în familie, violenței sexuale sau dacă sunteți martor/ă al unui astfel de caz, cereți ajutor la nr. de tel. 902. 

Există organizații care vă pot acorda sprijin gratuit (asistență juridică, psihologică, medicală, socială și adăpost temporar).

Serviciile sunt confidențiale şi gratuite!

Apelați la nr. de tel: 022 450-024; 022 273-222; 0 22 725-861.

Distribuie articolul: