De această dată astrele ne dezvăluie care sunt nativii zodiacali alături de care este dificil să construiești o relație împlinită și fericită. Fie că sunt prea impulsivi, geloși sau posesivi, aceste zodii îți pot transforma viața într-un coșmar, notează estisuperba.ro.

Taur

Acești nativi nu sunt perfecți și știu acest lucru. Taurii fac multe eforturi pentru a face relația să meargă și uneori dau lumea peste cap pentru ca lucrurile să funcționeze, însă nu funcționează mereu.

De cele mai multe ori, ajung să se certe cu partenerul din nimicuri. Acești nativi vor să aibă mereu dreptate și de aceea, vor intra de fiecare dată în discuții contradictorii.

Berbec

Deși acești nativi își doresc foarte tare o relație serioasă și de lungă durată, imediat ce realizează că relația lor începe să se dezvolte, încearcă să facă tot posibilul pentru a-și găsi din nou calea către libertate.

Acest lucru înseamnă că berbecii vor căuta ceartă din orice nimic și vor scoate ochii partenerului pentru orice greșeală minoră.

Citește și: Mai multe zodii încep vara cu dreptul. Horoscopul lunii iunie, dezvăluit de astrologul Sergiu Iordachi

Fecioară

De obicei, acești nativi sunt extrem de iubitori și înțelegători, însă în momentul în care se află într-o relație, fie ea și de scurtă surată, se transformă total în cel mai urât coșar.

Fecioarele devin posesive, neîngăduitoare și tind să-și critice încontinuu partenerul de viață. Dacă vrei să ai o relație cu un nativ din acest semn zodiacal, trebuie să faci multe compromisuri.

Balanță

Acești nativi iubesc noțiunea de dreptate și egalitate, însă într-o relație, sunt de părere că o relație are nevoie de un lider pentru ca lucrurile să meargă. Și acest rol trebuie să le aparțină doar lor.

Balanțele cred că ei sunt cei care pot să ia cele mai bune decizii, cei care pot să gândească pentru doi, iar dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă, partenerul lor sigur au o opinie greșită.

Leu

La începutul relației, leii pot să fie ca niște pisicuțe, însă pe parcurs, totul se schimbă. De fapt, totul se schimbă de la a doua întâlnire. Atunci își vor da arama pe față.

Cei care vor să aibă o relație cu un leu, trebuie să facă multe compromisuri și să încerce să nu-l supere niciodată. Din nefericire, acești nativi se supără destul de des și din nimicuri.

Gemeni

Gemenii sunt unii dintre cei mai geloși nativi din zodiac. Le place să fie mereu îngrijiți, să arate bine și să se mândrească lumea cu ei, însă de cele mai multe ori, ei sunt cei care fac crize de gelozie.

În momentul în care sunt într-o relație, partenerul lor nu mai are voie să se uite la alte persoane și trebuie neapărat să aibă ochi doar pentru ei. Dacă se uită în stânga și în dreapta, vor stârni suspiciuni.

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsUp – Revista EA

Sursa: estisuperba.ro

Foto: Pexels.com