Geegun și Oxana Samoylova, care recent au anunțat că nu mai divorțează, acum fac tot posibilul pentru a întări legăturile și a restabili relația armonioasă pe care o aveau înainte. Ieri, Geegun și-a sărbătorit ziua de naștere, acesta a organizat o petrecere alături de familia lui și prieteni. Mai multe detalii află mai jos. 

Primele care l-au felicitat pe Geegun au fost fiicele sale. Leia și Maia i-au pregătit niște felicitări și i-au recitat câte o poezie, momente ce au fost întipărite de către Oxana Samoylova și distribuite pe pagina sa de Instagram.

Fetele cuplului, Ariela, în vârstă de nouă ani, Leia, în vârstă de cinci ani, și Maya în vârstă de trei ani, cu ocazia zilei de naștere a tatălui lor au îmbrăcat în rochii roz, în timp ce David, în vârstă de cinci luni, a fost îmbrăcat într-un costum elegant de culoare albastră.

Punctul culminant al sărbătorii a fost tortul original în vârful căruia a fost amplasată figurina cântărețului. Geegun a suflat lumânările, în timp ce-și ținea fiicele de mână.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: