Se știa că cele două sunt în relații frumoase de prietenie, dar ultima vreme se pare că lucrurile s-au mai schimbat. Serena refuză să vorbească despre Meghan, sau o face într-o modalitate mai… stranie. Recent aceasta a spus că nici nu o cunoaște! Să fie oare totul o glumă? Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Nu era un secret pentru nimeni că celebra jucătoare de tenis Serena Williams este bună prietenă cu Meghan Markle. Aceasta, împreună cu soțul ei Alex Ohanian, a fost prezenți chiar și la nunta Ducilor de Sussex, iar Meghan nu o singură dată a susținut-o pe Serena la jocurile de tenis.

Dar, în mod straniu, ieri, când în timpul unui live pe Instagram organizat de modelul Naomi Campbell, Serena fiind întrebată despre Meghan, a oferit un răspuns mai straniu. Aceasta a fost întrebată dacă este fericită că Meghan a trecut cu traiul în SUA.

„Nu știu despre ce vorbești. Nu știu nimic despre acest subiect. Niciodată nu am văzut-o, nu am auzit despre ea. Nu o cunosc, a spus Serena.

Nu este prima dată când Serena refuză să răspundă la întrebări despre prietenia ei cu Meghan. În luna ianuarie a acestui an, unul dintre jurnaliști a întrebat-o pe Williams despre atitudinea ei față de „Megxit”, iar Serena din nou a refuzat să răspundă.

„Nu am absolut niciun comentariu referitor la acest subiect. Dar ai avut o încercare bună! Ai încercat și ești bravo”, i-a spus ea jurnalistului.

Anterior, Serena era mult mai deschisă la acest subiect cu reporterii, le oferea informații despre prietenia ei cu Meghan. Anterior ea spunea că-și transmit des scrisori prin poșta electronică și că vorbesc des la telefon.

Sursa: Spletnik.ru