Dacă ești unul dintre fanii serialului care a devenit senzație acum câțiva ani și care se încheiase la sfârșitul lunii mai 2019, atunci află că Game Of Thrones va reveni pe HBO cu un prequel, notează ADPM.ro. Iată ce se știe la momentul actual!

La multe luni după încheierea serialului fenomen Game of Thrones, fanii pot răsufla ușurați. Asta deoarece HBO pregătește o continuare!

Povestea, inspirată din volumul Fire & Blood

Povestea serialului House of the Dragon va fi inspirată de cartea lui George R. R. Martin. Volum despre istoria familiei Targaryen, intitulat Fire & Blood.

Acțiunea se petrece cu circa 300 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones. House of the Dragon va oferi fanilor Game of Thrones răspunsuri la multe întrebari pe care sigur le au în minte.

Va debuta în 2022

Va mai dura însă ceva până când noul serial va apărea pe micul ecran. Producătorii preconizează ca acest lucru se va întâmpla undeva în anul 2022.

Paddy Considine joacă rolul Viserys Taragaryen

Paddy Considine este primul mebrul al distribuției confirmat oficial. Este cunoscut din producții precum The Outsider, Peaky Blinders și Hot Fuzz.

Va avea 10 episoade

Ryan Condal a fost ales să scrie scenariul serialului House of the Dragon. Se pare că deocamdată este programat un singur sezon cu 10 episoade. Unele dintre ele vor fi regizate de Miguel Sapochnik, care a regizat și unele dintre cele mai iubite episoade din Game of Thrones. În plus, cel mai probabil vom revedea unele dintre locațiile iconice unde s-a filmat Game of Thrones. Printre acestea Irlanda, Islanda, Scoția, Croația, Maroc, Malta și Spania.

Sursa: ADPM.ro

Distribuie articolul: