Pe data de 10 aprilie 2020, Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare LID Moldova, cu suportul financiar al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, FNF, organizează cea de a II-a Ediție a Galei Premiilor Champions of Change. Trei cele mai bune inițiative vor fi finanțate pentru a fi puse în aplicare.

Concursul este deschis tuturor cetățenilor Republicii Moldova, din țară și diaspora, care au avut rezultate remarcabile în activități comunitare și/sau de interes public pe parcursul anului 2019. Cei 15 finaliști ai căror inițiative și proiecte realizate pe parcursul anului 2019 au avut impact și continuitate vor primi trofeul din bronz Champion of Change.

Trei, cele mai bune inițiative vor fi premiate cu grant-uri și sprijin financiar din partea partenerului Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, FNF, pentru un nou proiect sau inițiativă.

Concursul se desfășoară online în perioada 20 ianuarie – 20 februarie 2020.

Detalii despre eveniment și regulamentul concursului pot fi accesate pe site-ul LID Moldova  și pe pagina de Facebook LID Moldova (Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare) este un Think-Do Tank, independent, non-profit, neguvernamental și non-partizan din Republica Moldova. Acesta fost fondat în 2019 pe viziunea unui stat modern și liber, cu scopul de a susține inițiative cu impact și a încuraja persoane care fac diferența în Republica Moldova.