Mai sunt zile numărate până la ediția a V-a  a Galei Generozității, care va avea loc pe 30 noiembrie la Sala cu Orgă. Deja de cinci ani organizația CCF/HHC Moldova ajută sute de copii să se bucure de sărbători frumoase și de o viață normală alături de familie. 

A devenit o tradiție ca în fiecare an soprana Valentina Naforniță să urce ce scenă pentru a celebra generozitatea. În acest an alături de ea vor mai evolua și alți artiști renumiți.

Directoarea CCF/HHC Moldova, Liliana Rotaru a venit în platoul ea.md pentru a ne povestit tot despre ediția din acest an.

„Mihai Dogotari, care este bariton la opera din Viena și partenerul de viață al Valentinei Nafornița, Rusanda Panfili, care este o concetățeană de a noastră, dar plecată de mai mult timp stabilită la Viena, dar care este acum un muzician al lumii vor fi în concert alături de Valentina. Spectacolul va fi sub bagheta dirijorului Andre Iurchevici de la Teatrul de Operă și Balet.”

„Fiind un spectacol de gală prima sursă sunt biletele, dar există posibilitatea de a dona chiar acolo pe loc sau de ați exprima dorința să donezi pe viitor pentru că orice donație de un leu sau zece lei este binevenită și o acceptăm cu recunoștință. O altă modalitatea de a dona este după spectacol când o să avem o cină cu licitație. La licitație vor fi loturi foarte interesante din diferite domenii nu doar obiecte, dar și experiențe unice”, ne-a povestit doamna Rotaru.

Anul trecut circa 130 de copii au primit ajutor datorită fondurilor adunate la Gala Generozității.

Mai multe detalii află din interviu.

Cumpără un bilet aici și vino pe 30 noiembrie, ora 18:00, Sala cu Orgă, pentru a celebra generozitatea!

 

Distribuie articolul: