Bloggerița Gabriela Damir a devenit în ultimul timp una dintre cele mai discutate persoană de pe social media. Relația sa, arestul tatălui și viața ei de zi cu zi, stârnește tot mai mult interes din fața publicului. Astfel, Gabriela a decis să răspundă sincer la toate întrebările într-un interviu cu Dorin Galben.

Printre cele mai discutate teme din țară a fost arestul lui Dorin Damir, tatăl tinerei. Mult timp Gabriela a păstrat tăcerea, însă acum a deschis câteva paranteze.

Tata a insistat să ne înscris măcar, să nu anulăm de tot nunta. Roman a invitat părinții lui și rudele mele ca surpriză la înscrierea civilă. Totul a avut loc foarte frumos într-un restaurant, dar eu am bocit căci nu era tatăl alături și mama. Nu am discutat tema cu nunta până când tata nu a revenit acasă.


După două sarcini pierdute, vestea despre arestul tatălui a lăsat-o fără cuvinte.

Dimineața m-a sunat Larisa și mi-a spus că acasă au avut loc percheziții, au fost mascații și posibil că tata o sa meargă cu ei.

Gabriela spune că a fost anunțată prima, ca mai apoi a sunat ceilalți copii, s-au întîlnit cu toții să clarifice situația.

Nu cunoșteam nimic, credeam că este arest pe timp de 3 zile. Primele două săptămîni a fost mai greu, era luna august și se ne amânau multe ședințe. Noi nu puteam să ne vedem fizic, vorbeam o dată în săptămână la telefon.

Aducem aminte că Dorin Damir în anul 2021, a fost acuzat de 5 elemente de infracțiuni: abuz de serviciu, delapidarea averii statutului, trecerea ilegală a frontierei de stat, divulgarea secretului de stat, fals în acte publice.

Gabriela spune că a purtat discuții cu tatăl despre aceste acuzații, și unele informații rămân ascunse până când Dorin Damir o să le facă public.

Eu cred că a fost o răzbunare politică. A jucat un rol important faptul că tatăl este finul lui Vlad Plahotniuc, iar în acel timp s-a schimbat și puterea conducerii țării. Aceasta este părerea mea și mă limitez să spun doar asta.

Despre relația cu Vlad Plahotniuc , Gabriela spune că nu sunt apropiați. Relația lor s-a înrăutățit și de la un timp s-a abrupt total.

Despre relația sa cu soțul regizorul Roman Burlaca, cum s-au cunoscut și cum este acasă Roman, Gabriela spune:

„Eu știam de Roman că face clipuri pentru Carla’s Dreams. Ne-am cunoscut în 2017 prin intermediul la o cunoscută de a mea, la un club. El era în relație. M-ai apoi ne-am văzut la ziua mea de naștere la 25 de ani. Ionel Istrati era invitat la ziua mea și la un moment dat îmi spune să mergem la bar să luăm niște shoot-uri. La bar era Roman și Ionel Istrate ne-a făcut cunoștință, Roman m-a felicitat și atât. Nu a fost o dragoste la prima vedere.

Gabriela mărturisește că primul pas în relația lor l-a făcut Roman. Tânăra a primit un mesaj vocal deja când revenise în Italia, cu invitația la o cafea. Și de aici a început comunicarea.

După o săptămână eu am revenit acasă. Ne-am văzut și totul s-a întâmplat foarte repede. După 2 luni am început să locuim împreună, deși doar după 2 ani eu am înțeles că este bărbatul vieții mele . A fost o relație foarte matură și foarte asumată. Noi două persoane mature care am ieșit din relații nu chiar bune. Noi am vorbit deschis despre trecut, ne-am spus totul. Totul a început de la prietenie, și merge și până acum, suntem foarte deschiși unul către celălat.

Gabi mărturisește că calitatea lui Roman de a spune totul direct i-a fost foarte dificil să o înțeleagă la început. Iar acum deja s-a afiliat și ea, spunând lucrurilor în față. Deși oamenii îl percep pe Roman ca tiran, Gabriela spune că Roman nu este un bărbat toxic, relația lor este echilibrată și deschisă.

Cât despre rolul de mamă, viața cu fructul iubirii lor, fiul Avraam, Gabriela spune

Eu până în prezent cred că am făcut un lucru mare. După dureri insuportabile de la naștere, totul s-a uitat în momentul când l-am văzut pe Avraam. El era deja om, cu mâini și picioare.

Ai senzația că vrei să-l privești veșnic. Nouă luni el este cu tine, dar oricum când îl privești te gândești dacă într-adevăr el este copilul tău. Este o stare foarte ciudată. Îi spuneam lui Roman: Tu înțelegi că peste 2 zile el merge cu noi acasă?

Gabriela mărturisește că instinctul matern nu a venit deodată, ceva timp tânăra nu percepea lumea cu un nou membru al familiei sale. A avut parte de o depresie post-natală, plângea fără motiv și era mai mereu în stare de frică că nu este destul de bună ca mamă, că n-o să fie în stare să aibă grijă de copil.

Când Avraam avea o lună am sunat-o pe mama și am rugat-o să vină. E un ajutor nu doar fizic, dar și moral. Eu eram 24/24 mai mereu singură cu copilul, cu mama era mai ușor, mai discutam, mai glumeam, făceam mâncare.

De la început Gabriela era contra bonei, însă după 5 luni, totuși a avut nevoie de ajutorul unei doamne.

Am avut nevoie de bonă pentru a reveni la job, să reîncep să mă ocup de Instagram. Trebuia să mă întorc la magazinul nostru de cosmetică japoneză. Să am timp puțin măcar pentru mine. Eu sunt pentru ajutor, și dacă nu pot părinții mei să ma ajute, atunci solicit ajutorul unei bone. Mai ales că ea nu stă cu Avraam mereu, cel mai mult îl petrec eu.