Talentatul artist de muzică populară este nespus de fericit. Zilele trecute a participat la un concurs muzical unde a reușit să impresioneze juriul, remarcându-se printre cei 144 de concurenți.

Tânăr și neliniștit, dar posesor a unui talent deosebit, Gabriel Nebunu s-a clasat în topul câștigătorilor la un important concurs de muzică. Este vorba despre Festivalul de muzică populară „Florile Ceahlăului” la ce-a de-a 31-a ediție, care a avut loc zilele trecute la Piatra Neamț. Acesta s-a desfășurat în două etape, finala având loc pe 17 martie.

Conaționalul nostru s-a remarcat printre cei 144 de participanți și a ocupat locul doi în concurs la secţiunea canto tradiţional,  categoria 15-19 ani. Gabriel Nebunu se declară nespus de fericit și recunoscător tuturor care s-au grăbit să-i aducă felicitări:

„Dragi prieteni, vă mulțumesc din tot sufletul pentru felicitările voastre. Chiar sunt fericit. Am concurat cu 144 de tineri, deci nu a fost ușor, însă rezultatul tare bucură. Doamne ajută!”

Noi ne alăturăm felicitărilor și ne mândrim cu Gabriel Nebunu, unul dintre cei mai tineri și promițători interpreți de muzică populară de la noi!

Sursa: Facebook.com

Vezi și: #Backtoschool cu Gabriel Nebunu: „La cât de cuminți eram, în clasa întâi am avut 4 învățătoare” (Foto)