Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe, Gabriela Damir, este mamă de băiețel de 7 luni. Ea a fost destul de sinceră cu publicul în ceea ce privește adaptarea la noul rol, dar și despre silueta sa.

Gabriela a recunoscut că nu se numără printre femeile care își revin în corpul de dinaintea nașterii în prima lună. Bloggerița a fost destul de deschisă cu urmăritorii săi, vorbind despre stările interioare, dar și despre alimentație și stilul de viață. Astfel, tânăra mamă a dezvăluit secretul slăbirii sale până acum.

Gabi, cum ai reușit să slăbești? În primul rând, am încetat să alăptez, iar în prima săptămână am pierdut cam 3-4 kg. Cred că asta a accelerat procesul de slăbire”.

Gabriela a mai menționat că a eliminat făinoasele și dulciurile din dietă și încearcă să se întoarcă la alimentația pe care o avea înainte de sarcină.

Gabi, destul! Ai mâncat suficient până acum. Am încetat să mănânc după ora 18:00. Cât mai puțină mâncare! Mereu am spus că organismul nostru nu are nevoie atât de multă mâncare pe cât suntem obișnuiți să consumăm”.

Bloggerița a observat că un exemplu de urmat este tatăl ei, care practică sport de la vârsta de 10 ani în fiecare zi, cu excepția duminicii. El este sursa de inspirație, puterea și stilul de viață pentru Gabriela.

De multe ori am spus că am un model în viața mea. Face exerciții zilnic, fără excepție, doar duminica își permite să se odihnească. Întreaga viață a încercat diverse diete, regimuri alimentare și a studiat cu mai mulți nutriționiști”.

Astfel, Gabriela a declarat că secretul slăbirii și al menținerii unei siluete perfecte este o alimentație echilibrată și controlată.

„Am petrecut vreo 4-5 ani mâncând doar o dată pe zi, sau maxim de două ori, și mă simțeam excelent. Prin aceasta am reușit să-mi mențin greutatea și chiar să slăbesc până la sarcină”.

Tânăra mamă a subliniat importanța echilibrului hormonal în procesul de slăbire. Acesta trebuie să fie în echilibru perfect pentru a putea să ne concentrăm apoi asupra aspectului nostru fizic.

După sarcină, nivelul meu hormonal este mereu variabil, motiv pentru care poate fi mai dificil să pierd ultimele kilograme în plus. Îmi dau timp, probabil va trece un an de la naștere și încetul cu încetul totul se va întoarce la normal”.