Primarul general interimar de Chișinău, Silvia Radu, a inspectat Grădinița nr. 157 din capitală, pentru a verifica starea de lucruri la fața locului, ca urmare a unor sesizări recente din partea părinților copiilor, care au fotografiat hrișca dată copiilor la micul dejun, cu insecte în ea.


În urma controlului efectuat la fața locului de către Radu, s-a constat că faptele prezentate în mass-media sunt reale”, scrie într-un comunicat al primăriei.

Au existat grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. Ca urmare a faptelor constatate, edilul-șef, Silvia Radu, a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău, pentru data de 16 noiembrie și a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi, șefă a Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani, precum și a lui Alexandru Fleaș director al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău.

Comisia de Disciplină a Municipiului Chișinău s-a întrunit în data de 16  noiembrie, curent. În baza prevederilor legale, Comisia a acordat sancțiunea mustrare celor doi angajați ai municipalității.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: