Frumoasa și talentata actriță în vârstă de 34 de ani, Amanda Seyfried a devenit mamă pentru a doua oară! Frumoasa noutate a fost dată pe Instagram, acolo unde au fost publicate și primele imagini cu bebelușul. 

Amanda de data aceasta a dat naștere unui băiețel a cărui nume încă îl ține în secret. Într-o postare de pe Instagram, pe pagina unei organizații de binefacere,  aceasta mărturisește că după ce a devenit mamă este profund preocupata și dorinică să ajute copii nevinovați care devin jertfele unor conflicte.

„Din momentul în care am născut-o pe fetița noastră, acum trei ani în urmă, grija noastră pentru copiii nevinovați care au avut mult de suferit în urma conflictelor și războaielor, a devenit o forță motrice în viața noastră. Odată cu nașterea fiului nostru, activitatea INARA și War Child este steaua noastră călăuzitoare”, a scris actrița pentru pagina de Instagram a organizației War Child.

Această sarcină amanda a ținut-o departe de ochii curioșilor și doar după naștere, actrița a distribuit o fotografie din perioada sarcinii.

Amintim că Amanda Seyfried și Thomas Sadoski mai au un copil, o fetiță în vârstă de 3 ani, pe care au numit-o Nina. Amanda și Thomas sunt împreună de mai mulți ani, căsătorindu-se în anul 2017.

Sursa foto: Facebook