Deși încercăm să ne păstrăm curajul în fiecare zi în fața provocărilor care apar constant, seara ne privim teama în ochi și ne străduim să nu o lăsăm să preia controlul. Potrivit astrologiei, fiecărei zodii îi este frică de un anumit lucru.

Fie că îți este teamă de case bântuite, eșec sau gândul că nu îți vei întâlni jumătatea, frica este unul dintre sentimentele care ne confirmă faptul că suntem vii și prezenți aici. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, grijile se transformă în lucruri mai serioase, precum teama de angajament, care poate proveni dintr-o experiență mai puțin plăcută pe care ai trăit-o la un moment dat.

Nu este deloc simplu să scăpăm de frici, însă fiecare zodie își extrage puterea din propriile surse, care o vor ajuta să înfrunte situațiile de care suntem speriați cel mai tare. Iată care este cea mai mare frică a ta, în funcție de zodia pe care o ai:

Berbec

Berbecul are o personalitate bine conturată, de aceea, oamenii l-ar putea percepe ca agresiv sau mult prea direct, însă își dorește doar ca vocea să-i fie auzită. Una dintre principalele temeri pe care le are este aceea de a fi ignorat sau uitat. Uneori, oamenii uită că atunci când vorbește, vrea să transmită un anumit mesaj. De asemenea, este în căutarea unui lucru care să-l provoace. Viața este prea scurtă ca să nu te bucuri de fiecare minut, nu-i așa? Îi este teamă de rutină sau plictiseală, îngrijorându-se că s-ar putea trezi într-o dimineață simțind că trăiește aceeași zi plictisitoare la nesfârșit.

Taur

Fiind o zodie de pământ, Taurul iubește stabilitatea. Indiferent de ceea ce faci în viață, trebuie să simți siguranță. Una dintre temerile tale este haosul care vine în urma lipsei unui plan bine pus la punct. O altă frică este aceea de schimbare. Urăști ideea de a fi aruncat într-o situație fără plan de rezervă. Deși nu este imposibil de îmbrățișat, schimbarea îți provoacă o stare de disconfort care îți zdruncină încrederea în forțele proprii.

Gemeni

Iubești să menții legătura cu persoanele apropiate, însă ții la acest lucru și pentru că îți este teamă de singurătate. De asemenea, îți este frică de rutină. Probabil că ții aproape atât de multe persoane pentru a nu simți acea teamă, însă este important să îmbrățișezi timpul petrecut singur la fel de bine pe cât o faci când ești cu prietenii sau familie.

Rac

Oricât de mult ți-ai dori să trăiești o viață plină de confort și siguranță, nu este atât de simplu pe cât pare. Una dintre cele mai mari frici ale tale este să-ți asumi riscuri. Depășirea zonei de confort nu este deloc ușoară pentru tine, deoarece asta înseamnă să încerci lucruri noi, care pot duce la eșec. Având în vedere că îți place să fii cea mai bună forță din viața tuturor, gândul că ai putea să nu ai răspunsul la orice întrebare, la momentul potrivit, te sperie. Îți este teamă de necunoscut.

Leu

Leul este destinat succesului. Știe cât de mult trebuie să muncească pentru ceea ce-și dorește, iar prin perseverență, primești ceea ce-ți dorești. Atunci când vezi că ceilalți eșuează, reușești să depui efortul necesar pentru a te îndrepta către succes. Acestea fiind spune, una dintre cele mai mari frici ale tale este anonimitatea sau șansa de a nu primi recunoașterea care ți se cuvine. Tot ceea ce faci în viață este important pentru tine, și aștepți ca lumea să-ți recunoască meritele.

Fecioară

Aproape întreaga ta viață se învârte în jurul sintagmei „trebuie să fiu pregătit pentru orice’. Ești prietenul care întotdeauna are un plan pentru weekend, cel care este pregătit să ofere ajutorul în orice situație. Una dintre fricile tale este aceea de a nu fi de ajutor nimănui. Te sperie gândul că cei din jur ar putea să nu mai aibă nevoie de tine, te simți pierdut atunci când nu îți poți îndeplini misiunea.

Balanț

Știi că deseori poți fi indecis, dar simți că totul se întâmplă pentru un motiv bine întemeiat. Unul dintre lucrurile pe care le urăști cel mai tare este să fii constrâns să fii ceea ce nu ești, doar pentru că o anumită persoană vrea să te schimbi. Cealaltă mare frică a ta este viitorul – nu atât în privința lucrurilor care ți se pregătesc, ci teama de a lua decizii greșite, ajungând să ai regrete.

Scorpion

Scorpionului îi este teamă să se deschidă în fața oamenilor, să se gândească doar că într-o zi și-ar putea oferi inima cuiva, iar aceasta să se întoarcă frântă. Îți este aproape imposibil să te îndrăgostești sau să te apropii de cineva. Una dintre celelalte frici ale tale este pierderea, indiferent de natura ei. Pierderea face parte din viață, iar înfruntarea fricilor este un mod de a învăța din trecut și de a trece mai departe cu mult curaj.

Săgetător

Îți displace profund să ți se spună că nu poți face un anumit lucru, iar una dintre temerile tale este sentimentul că nu ai oportunitate de evoluție. Pentru tine, viața este despre lecții învățate și dezvoltare. Dacă nu poți face asta în fiecare zi, simți că eșuezi într-un fel. Îți este teamă că nu te transformi într-una dintre acele persoane satisfăcute cu o viață care nu conține entuziasm sau provocări.

Capricorn

Ești dispus să depui mult efort pentru a-ți îndeplini obiectivele. Ești una dintre cele mai motivate și determinate zodii, iar acest lucru se observă prin dedicarea pe care o oferi muncii tale. Eșecul se numără printre fricile tale principale. Gândul că te-ai străduit să faci totul perfect iar acel proiect ar putea eșua este foarte greu de scos din minte. Eșecul face parte din succes, cu toții știm asta. Este treaba ta să treci peste greșeli și să ajungi acolo unde îți propui.

Vărsător

Nimic nu este mai rău pentru tine decât gândul că ești la fel ca toți ceilalți. Niciodată nu ai mers unde te-au purtat valurile și ai încercat constant să fii cât mai original. Teama de a urma turma te neliniștește. De asemenea, îți este teamă să nu fi perceput greșit – încercând să arăți că ești autentic, unele persoane ar putea interpreta această atitudine ca fiind o încercare forțată de a demonstra ceea ce nu ești.

Pești

Unul dintre cele mai importante lucruri în viața ta este să te asiguri că oamenii te plac. Deși sună superficial, sprijinul emoțional este totul pentru tine. Una dintre fricile la care te gândești constant este situația în care ar trebui să te confrunți cu realitatea că o persoană dragă te-ar părăsi pentru totdeauna. Din fericire, te adaptezi destul de repede. Când lucrurile nu merg așa cum le-ai plănuit, știi cum să-ți ajustezi pânzele pentru a te îndrepta către soare. Nu-ți lăsa temerile să-ți conducă viața.

SURSA

Foto: Google.com

Sursa: 6 zodii pe care le îngrozește orice schimbare din viața lor

Distribuie articolul: