„Ne vedem la mall!” Este fraza care acum un deceniu a intrat în vocabularul moldovenilor. Pe 16 noiembrie, primul centru comercial de nivel european din țară Shopping MallDova aniversează 10 ani de la fondare. Shopping MallDova este și rămâne a fi un trendsetter, după ce a adus în țară conceptul de „lifestyle center”, integrând cumpărăturile și distracția sub un singur acoperiș.

În cadrul unei eveniment de presă, directorul general Shopping MallDova a dezvăluit care este secretul prin care centrul comercial se menține pe prima poziție deja de 10 ani.

Daniel Farkutin, director general, Shopping MallDova: „Încercăm în permanență să ne upgradăm și să creștem, să fim un shopping center la nivel european. Nu încercăm doar să ne menținem, ci încercăm să ne dezvoltăm cu magazine cât mai frumoase, branduri cât mai cunoscute  internațional, branduri cerute de către clienții noștri și în același timp să le oferim altceva decât cotidianul.”

În cinstea aniversării, Shopping MallDova va organiza un eveniment unde dispoziția bună va fi garantată pentru fiecare! Iar pe lângă prezența trupei „The Motans”, vizitatorii vor fi surprinși cu multe surprize de excepție.

Daniel Farkutin, director general, Shopping MallDova: „O să vină un show de lumini, lasere și în același timp vom oferi și premii substanțiale pentru fiecare cumpărător și pentru fiecare client al nostru.”

În fiecare zi, dar în special pe 16 noiembrie, „Ne vedem la mall!” La celebrarea celor 10 ani de nota 10! La o aniversare de nota 10!

P