Recent, pe pagina sa de Instagram, Emilian Crețu anunțase că familia sa este în așteptare a unui oaspete foarte special, despre cine era vorba internauții puteau doar să bănuiască. Ieri seara, însă, urmăritorii săi au avut ocazia să afle cine e oaspetele mult așteptat – fratele lui Emilian Crețu, călugăr pe Muntele Athos, a venit acasă pentru prima oară, după o perioadă de 5 ani.

Emoțiile au atins cote maxime în familia lui Emilian Crețu. Aseară, fratele actorului a venit acasă după o pauză de 5 ani. Și, chiar dacă acesta urmează să stea acasă doar o zi, bucuria serii este de nemăsurat.

„Vreau să împărtăș cu voi niște emoții pe care le trăim noi, întreaga familie, în mod special mama, care e cea mai emoționată pentru că fratele meu care este călugăr pe Muntele Athos, după o pauză de 5 ani abia acum a venit acasă pentru niște chestii de sănătate”, a mărturisit Emilian Crețu.

Acesta mai menționează că momentele când toată familia este împreună, prezentă la Negureni sunt foarte rare, iar de această dată lipsește doar Marina, sora lui Emilian Crețu, plecată în Italia.

„Rar se întâmplă când familia noastră, practic în afară de Marina, să ne unim toți acasă la Negureni, iar în seara asta e o chestie divină.”

Amintim că familia lui Emilian Crețu s-a mai reunit în anul 2018, atunci când a avut o călătorie în Grecia, acolo unde au și avut reîntâlnirea cu fratele cel mare.

Sursa foto: Instagram