Susținem oamenii care au vise și planuri mari, realizează proiecte frumoase și depășesc barierele și stereotipurile societății cu destoinicie. Este despre fotograful Vlad Andreev - omul care nu s-a oprit la diagnosticul scris în cartela medicală sau limitările societății - el își urmează visul. Este protagonistul ultimei ședințe foto din proiectul pe care l-a gândit și realizat chiar el.

„Despre activismul meu și dedicația mea cunoașteți și din postările anterioare, așa că o să vă las pe voi să veniți cu constatările. Un lucru pe care țin foarte mult să-l menționez este următorul: încă nu există un asemenea munte, în vârful căruia să nu ajungă perseverența. Am înțeles asta pe pielea mea și nu am încetat să muncesc din acea clipă niciodată. Așa că, atunci când sunt de negăsit, să știți că urc munții. Eu nu cred în scuze, ci în perseverență. 

Deși soarta l-a pus la grea încercare, a reușit să-și urmeze visul! Un fotograf din Chișinău impresionează prin povestea sa de viață

Vlad Andreev 1

Un pic mai mult caracter și asumarea faptelor – asta e ceea ce ne lipsește de cele mai multe ori, însă ceea ce trebuie să învățăm cât mai curând posibil. Asta în contextul în care ne dorim schimbarea percepției societății în raport cu persoanele cu dizabilități. Apreciez foarte mult lumea care îmi admiră munca și ascult cu atenție critica, dacă este constructivă.

Vlad Andreev 2

Părinților le mulțumesc pentru libertatea și independența pe care, în sfârșit, le am. Nu este deloc ușor să ieși de sub protectoratul acestora, însă prin rezultate concrete, părinții mei au ajuns să mă înțeleagă și să îmi fie alături. Sunt fericit că am prieteni, reali și virtuali, pentru că îmi lasă comentarii care mă motivează să merg mai departe. Doar împreună suntem mai buni.” 

Vlad Andreev 4

Vlad andreev

Foto: Viorel Răileanu

Întregul proiect „Dizabilitatea văzută altfel”

Fotograful Vlad Andreev lansează un proiect foto absolut deosebit: „Dizabilitatea văzută altfel”

Maria și Mihaela sunt mamă și fiică. O relație de toată admirația și, incredibilă, la prima vedere (Foto)

Victoria Boțan, în proiectul fotografului Vlad Andreev: „Dizabilitatea e un profesor dur” (Foto)

Mariana Morari, o nouă eroină în proiectul fotografului Vlad Andreev, „Dizabilitatea văzută altfel” (Foto)

Marina Petreanu, „ambasadoarea” drepturilor persoanelor cu dizabilități din sudul Republicii Moldova (Foto)