În timpul sărbătorilor de iarnă, toate celebritățile împărtășesc imagini de familie pe rețelele sociale. Doina Sulac a postat o fotografie deosebită în care apare alături de mama și fiica sa.

Trei generații diferite”, a scris interpreta în dreptul pozei, care a adunat zeci de aprecieri.

La vârsta de 18 ani, fiica Doinei, Nicoleta, este extrem de legată de mama sa. Artista a subliniat în repetate rânduri cât de mândră este de fiica sa și de fiecare realizare a acesteia.

Fiica mea este cel mai frumos și cel mai minunat dar, pe care Dumnezeu a putut să mi-l ofere. Nicoleta este fata mamei cea deșteaptă, chiar foarte deșteaptă, ce-i drept un pic năzbâtioasă, dar bună, în sensul adevărat al cuvântului…

Noi ne completăm una pe cealaltă. Ea este mult mai realistă și pragmatică decât mine. Și dacă are un scop neapărat îl înfăptuiește. Ne înțelegem foarte bine și așa va fi mereu. Într-o zi am întrebat-o de ce își dorește să cânte? Iar ea mi-a raspuns printr-o întrebare: Păi, cine mami îți va cânta piesele tale? Ce să zic, m-a lăsat fără cuvinte. I-am promis că vara aceasta voi face cu ea câteva ore de canto, drept urmare avem de muncit, deocamadată. Cu siguranță, vom avea parte și de vacanță, dar puțin mai încolo, acum sunt ocupată”, declara interpreta cu câțiva ani în urmă, într-un interviu.

Distribuie articolul: