La data de 10 mai, Andreea Marin a transmis un mesaj de suflet pentru mama ei, care ar fi împlinit 75 de ani. Rândurile pline de emoție și suferință au fost însoțite de câteva fotografii din copilăria vedetei. Deși a avut puțini ani alături de cea care i-a dat viață, Andreea Marin îi urmează exemplul de “feminitate, bunătate și naturalețe”.

Andreea Marin a trecut printr-o adevărată cumpănă în copilărie. Mama sa, Violeta, s-a stins din viață în 1984, într-un teribil accident de mașină, pe când avea doar 36 de ani. Mașina în care se afla întreaga familie s-a izbit de un alt autoturism, iar tatăl vedetei a fost cercetat pentru ucidere din culpă.

În fiecare an, Andreea Marin o comemorează public pe mama ei, care s-a stins din viață mult prea devreme. Ea a păstrat vie amintirea celei care i-a dat viață și îi este recunoscătoare pentru exemplul pe care i l-a oferit în puținul timp petrecut împreună. Fiica ei, Violeta, duce mai departe numele bunicii ei.

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de N-ar fi devenit înger la numai 36 … E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri cǎ legătură noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea. Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer’, este mesajul postat de prezentatoarea TV.

Distribuie articolul: