Andreea Marin a debutat la TVR Iași, unde găzduia emisiunea „Țara lui Piticot’, pe când avea doar 18 ani. Carismatică, telegenică și frumoasă, prezentatoarea TV s-a afirmat rapid în peisajul televiziunii și a moderat emisiuni de succes în anii ce au urmat. Producția „Surprize, surprize’, difuzată la TVR1, a consacrat-o și i-a adus porecla „Zâna surprizelor’. Iată cum arăta Andreea Marin pe atunci!

Andreea Marin, 49 de ani, are o vastă experiență în televiziune și a fost gazda mai multor producții cu audiențe record. Debutul pe micul ecran l-a marcat la vârsta de 18 ani, pe vremea când încă locuia în orașul natal și era studentă la Facultatea de Informatică. După ce a încheiat colaborarea cu TVR Iași, Andreea Marin s-a mutat la București și a atins succesul deplin în industria televiziunii. Printre emisiunile care au consacrat-o nu se numără doar „Surprize, surprize’, ci și „Prețuiește viața’ sau „Zâmbește, cineva te iubește’.

Andreea Marin s-a născut la Roman, județul Neamț, în anul 1974. După terminarea liceului, prezentatoarea TV s-a mutat la Iași și a absolvit Facultatea de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza’. În primul an de studenție, Andreea Marin și-a încercat norocul în televiziune și s-a prezentat la un interviu pentru postul de reporter la TVR Iași. Ambițioasă și carismatică, prezentatoarea TV a obținut un post la studioul local al Televiziunii Române. Avea 18 ani atunci, părul lung și trăsături fine, iar asemănarea cu Andreea cea de acum este mai mult decât evidentă.

„Cea mai frumoasă perioadă, ucenicia, descoperirea pasiunii de a conecta lumea prin cuvânt, imagine și emoție… Atât de frumos! În plus, eu eram studentă la Informatică și aveam un alt drum, total diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care mi-a schimbat viziunea și viața.

Am avut dascăli adevărați la TVR Iași, am învățat să fac de toate, a fost o comoară pentru dezvoltarea mea acea perioadă. Mi-a fost greu să mă desprind, dar știrile naționale au fost pasul următor și o șansă ce nu putea fi ratată. Pasul spre București a fost calea firească’, a declarat ea într-un interviu acordat pentru Viva!.

Distribuie articolul: