Actorul francez Vincent Cassel, fostul soț al Monicăi Bellucci, în vârstă de 52 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. El și partenera lui de viață, modelul Tina Kunakey, în vârstă de 22 de ani, au întâmpinat pe lume o fetiţă.

Actorul a ales o modalitate inedită de a face marele anunț pe rețelele de socializare, publicând în mediul online o imagine ce înfățișa o frumoasă cascadă, notează click.ro. Fanii l-au felicitat pe acesta, urările ținându-se lanț, având în vedere că Vincent anunțase anul trecut că își mai dorește copii.

„Amazonie s-a născut”, a scris fericitul tătic, anunțând, astfel, și numele micuței, care se pare că este un omagiu adus Braziliei, țară unde cuplul alege să locuiască pentru o anumită perioadă din an, potrivit MSN.com

Vincent și Tina, care au o relaţie din 2016, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânseîn Bidart, Franţa, în luna august 2018. Sarcina Tinei Kunakey a fost anunţată de cei doi pe reţelele de socializare, în data de 1 ianuarie.

Într-un interviu acordat pentru Vanity Fair anul trecut, Cassel a mărturisit: „Copiii sunt cel mai minunat lucru care există în această lume”, dezvăluind că își mai dorea să devină tătic.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#FCKTHEWICKEDWITCHES

Публикация от tina kunakey (@tinakunakey)

Vincent Cassel mai are doi copii – Deva, de 14 ani, şi Léonie, de 8 ani – cu fosta soţie, actriţa Monica Bellucci, de care s-a despărţit în 2013, care la 54 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul tinerel. Acesta a devenit cunoscut în special pentru rolurile sale din pelicule precum „Irréversible”, „Black Swan” şi franciza „Ocean’s”.

SURSA 

Foto: Instagram, Google

Vezi și: Fiica Monicăi Bellucci a devenit model la doar 14 ani! Ce mult îi seamănă mamei celebre