Prima soție a lui Donald Trump – Ivana Trump este una dintre acele persoane care probabil îl cunoaște cel mai bine pe încă Președintele Statelor Unite. Femeia a făcut recent o declarație pe care tindem să o credem: „Nu-i place să piardă. O să lupte şi-o să lupte mereu”, a declarat Ivana referindu-se la faptul că Trump nu poate accepta că a pierdut alegerile prezidențiale. 

Mama celor trei copii mai mari ai lui Donald Trump, Don Jr, Eric şi Ivanka, este de părere că Donald ar trebui să accepte înfrângerea şi să-şi continue viaţa. „Are destui bani, locuri în care ar putea să locuiască şi în care să se bucure de viaţă”, continuă Ivana, întrebată ce va face Donald după ce se retrage de la Casa Albă.

Născută în fosta Cehoslovacie, Ivana este fost model şi femeie de afaceri. Căsătoria cu Trump a ținut între anii 1977 şi 1992. În ciuda divorţului lor costisitor şi mult comentat, cei doi au rămas prieteni peste ani, cu atât mai mult cu cât îi leagă cei trei copii pe care îi au împreună.

Ivana cea de azi este, însă, departe de imaginea fresh a fostei schioare cehe care a fugit în America pentru a îmbrăţişa cariera de model. Prima nevastă a lui Trump este o altă victimă celebră a chirurgiei plastice, faţa acesteia fiind umflată de fillerele cu care aceasta a încercat să se menţină tânără.

Intervenţiile chirurgicale evidente de la nivelul feţei sunt accentuate şi de machiajul strident pe care Ivana continuă să îl adopte, unul care era în vogă mai degrabă în anii 80. Trebuie să recunoaştem că operaţiile estetice sunt, însă, ceva obişnuit peste Ocean, chiar preşedintele ales, Joe Biden, fiind unul dintre cei care au apelat la ele.

Distribuie articolul: