Interpreta în vârstă de 36 de ani și fosta solistă a trupei Serebro, Olga Seryabkina, a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată! Olga a declarat într-un interviu exclusiv pentru Tatler Russia, că ea și soțul ei, omul de afaceri Georgy Nachkebia, în vârstă de 33 de ani, așteaptă un copil.

„Abia când m-am căsătorit, mi-am dat seama că vreau să am o familie în adevăratul sens al acestui cuvânt. Ne-a reușit să concepem copilul destul de repede, ne-am simțit pregătiți și totul a decurs de la sine. Vestea a fost una foarte bună și neașteptată. Am fost foarte fericiți pentru că ne-am dorit acest copil foarte mult”, a spus Olga.

Cântăreața a recunoscut că știe deja genul copilului și chiar a ales un nume pentru bebeluș, dar nu a dezvăluit încă aceste detalii. Olga a mai spus că intenționează să nască la Moscova – copilul ar trebui să apară pe lume la sfârșitul acestui an.

Reamintim că interpreta nu și-a afișat nici nunta, care a avut loc anul trecut în Austria, acolo unde soțul cântăreței a trăit mult timp.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Olga Seryabkina