După examenul de capacitate luat cu brio, Rianna are parte de o vacanță frumoasă alături de mama sa. A fost o vară plină de surprize pentru Corina Dănilă.

Întâi au fost emoțiile examenului de capacitate, unde fiica sa, Rianna Măgeanu, care are 14 ani, a obținut note bune atât la proba de limba română, cât și la cea de matematică. Potrivit edu.ro, secțiunea evaluare.edu.ro, Riana Măgeanu a obținut 9.10 la limba și literatura română, iar la proba de matematică a fost notată cu 9.85. Media ei generală a fost 9.47, anunță okmagazine.ro.

Drept recompensă, Corina Dănilă și-a luat fiica într-o frumoasă vacanţă la vecinii greci.

După un scurt popas în Atena, unde au vizitat celebrele ruine de la Acropole şi s-au plimbat prin legendarul port Piraeus, mamă şi fiică au avut parte de o primă repriză de plajă în Attiki.

Apoi, au vizitat cea mai mare insulă din apropiere, Aegina, şi s-au bucurat din nou de plajă şi de plimbarea pe frumoasa şi albastra Mare Egee.

Corina Dănilă, care se află în cea mai bună formă, după ce a reuşit să slăbească aproape 20 de kilograme, ajungând la greutatea de 57 de kilograme, nu se sfieşte să pozeze în costum de baie şi să se mândrească cu silueta ei.

Dar să nu credeţi că stă departe de îngheţată. Uite peste ce bunătăţi a dat acolo!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme și arată din ce în ce mai bine. Vedeta TV a dezvăluit ce dietă ține