După despărțirea de rapperul rus Timur Yunusov, modelul Alyona Shishkova s-a aventurat în mai multe relații care i-au pus imaginea în lumini diferite. Și dacă ultimele vești o alăturau de fotbalistul Anton Shunin, paparazii au surprins-o, în week-end, sărutându-se pasional cu altcineva!

Paparazii de la Super.ru au fotografiat-o pe Alyona Shishkova în timpul unui sărut pasional cu un bărbat cunoscut în showbizul de la Moscova. Vorbim despre actorul rus Andrey Chadov, de care Alyona s-a îndrăgostit, se pare, foarte recent.

page

Cei doi s-au apropiat unul de celălalt în timpul unei recente prezentări de film, care a avut loc la Moscova. Pe scările cinematografului, Alyona se afișa în premieră alături de actorul rus.

djr

Zilele trecute, când modelul și-a sărbătorit ce-a de-a 23-a aniversare, între cei doi pare să se fi aprins deja focul pasiunii. Brunetul mai mare decât ea cu 12 ani părea să o sorbească din priviri. Noul iubit i-a organizat și o petrecere pe cinste, oferindu-i în dar un imens buchet de trandafiri roșii.

Foto: Instgram, super.ru

Distribuie articolul: