Revista Forbes Rusia a publicat o nouă ediție a listei cu 50, cele mai influente celebrități din Rusia, în 2016. Cea mai bogată dintre ele s-a dovedit a fi din nou tenismena Maria Sharapova. Cine urmează după ea, aflați mai jos.

Clasamentul Forbes a fost întocmit după mai multe criterii, nu doar acela legat de veniturile din 2016, ci și de numărul de căutări pe motorul de căutare Yandex, dar și numărul de mențiuni în mass-media.

În ciuda scandalului de dopaj, care a planat în jurul numelui său anul trecut, Maria Sharapova continuă să primeze în topul celor mai bogate celebrități din Rusia, numărând o avere de 21,9 mln $, în timp ce acum doi ani, averea sa atingea valoarea de 29,7 milioane de dolari.

Sharapova este urmată, în clasament, de Grigory Leps, cu o avere de 9 mln de dolari, după ce tot el, în 2015, număra cu 2 milioane mai mult.

cats

Locul III din TOP-ul Forbes al celor mai influente vedete din Federația Rusă e ocupat de Sergey Shnurov, din trupa Leningrad. Acesta, deși numără o avere de 11 mln de dolari, s-a bucurat de mai puține mențiuni în presă.

În TOP 10, mai sunt incluși: Filipp Kirkorov (7,6 mnln $), Aleksandr Ovechkin (12,1 mln $), Natalia Vodianova (7 mln $), Sergey Lazarev (1,3 mln $), Egor Krid (3,6 mln $), Zemfira (6 mln $) și Evgeny Malkin (9,9 mln $). Timati urmează pe locul 11, Polina Gagarina – pe 12, iar Dima Bilan – pe 13.

Foto: Instagram.com, captură web

Sursa: Forbes

Distribuie articolul: