Caracterul, temperamentul și alte calități pot fi citite pe chipul omului. Petru Aramă, fizionomistul și specialistul în citirea chipului, a analizat trăsăturile a cinci vedete din Moldova.

Tehnicile de citire a chipului sunt folosite pentru a cunoaște caracterul omului dincolo de măștile sociale pe care cu siguranța le avem fiecare din noi. Iată ce a putut citi Petru Aramă pe fața vedetelor:

Emilian Crețu – actor

 

După părerea specialistului, actorul este persoana care riscă și atunci când nu este încrezut în sine. „ La Emilian Crețu prima ce se observă cel mai mult este despărțitură în bărbie. Înseamnă că lui îi place să iasă în evidență, să fie în lumina reflectoarelor chiar și între prieteni. Alt moment pe care îl vedem sunt ridurile sub ochi, asta înseamnă că el este predispus de a merge la acțiuni chiar și atunci când îi este frică să facă ceva. El nu se gândește mult atunci când trebuie să facă ceva. Încă un moment interesant pe care îl vedem la fața lui este că urechile sunt detașate, mai dezlipite de cap, ceea ce înseamnă că el preferă să facă ce vrea el și să nu urmeze regulile cuiva. Pe el este foarte greu să îl conduci.”, a spus specialistul.

Anatolie Melnic – prezentator PRO TV

 

„La Anatolie vedem niște sprâncene foarte groase, ceea ce înseamnă un intelect destul de puternic și poate face mai multe lucruri în același timp. Mai are vârful nasului rotund, ceea ce înseamnă că el observă oportunitățile foarte bine și se mai zice că are abilitatea de a face bani. După urechi putem vedea că lui îi place sau este predispus să asculte oamenii atunci când ei au de povestit ceva. Ce-i drept adeseori pe o ureche îi intră și pe alta îi iese. De asemenea, el este foarte atent la detalii, asta vedem după începutul la sprâncene.”, a menționat Petru.

Olga Țapordei- prezentatoare PRO TV 

 

„ Ea iubește să meargă la risc într-o oarecare măsură pentru că sprâncenele îi sunt mai ascendente. Nu-i place cineva să-i dicteze și este mai detașată când face ceva. Îi place mai mult să lucreze de una singură, ea poate face parte din echipă, dar ar prefera să facă un lucru sau altul de una singură, asta se vede după nas.”, a spus Petru Aramă.

Daniela Andreev- prezentatoare PRO TV

Andreev este o fire atentă și săritoare la nevoie. „ ea este atentă la detalii, e o trăsătura specifică celor care lucrează în TV. De asemenea, este predispusă de a sări în ajutor oamenilor. Și după linia ei verticală de la buza de jos asta înseamnă că încă mai este intr-o perioadă de căutare de sine.”, a spus Aramă.

Tany Vander- blogger

 

„De obicei pleoapa vizibilă arată o doză de empatie destul de mare. Are abilitatea cumva de a se pune în pielea oamenilor și de a simți starea lor. La ea am văzut și buzele destul de făcute ceea ce înseamnă că ea vrea să arate lumii că simte mult, dar de fapt nu-i chiar așa. Tany Vander este într-un oarecare fel și supărăcioasă pentru că distanța dintre vârful nasului și buza de sus este mai scurtă.”