Fiul și nepotul interpretei Sofia Rotaru ar fi plătit câte 2 mii de dolari pentru a evada din Ucraina în Moldova, scrie presa ucraineană.

Recent, nouă bărbați au încercat să treacă ilegal granița cu Moldova pe bărci, iar un ghid moldovean îi ajuta. Doi dintre deținuți erau – Ruslan Evdokimenko, în vârstă de 51 de ani, și Anatoli Evdokimenko, în vârstă de 27 de ani. Aceștea fiind fiul și nepotul Artistei Poporului Sofia Rotaru.

 

Peste ceva  timp mass-media ucraineană, a încetat să scrie despre acest incident. Există o suspiciune că această pauză a apărut dintr-un motiv: există zvonuri că salvarea fiului și a nepotului ei a costat-o ​​pe celebra cântăreață o mulțime de bani.

Prin urmare, rudele cântăreței au fost eliberate. Bărbații s-au întors la Kiev. Nu este încă clar dacă sunt acuzați de trecerea ilegală a frontierei.

Bărbații ucraineni cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani nu au voie să părăsească țara pe perioada cât a fost anunțată mobilizare generală.

Amintim că evaziunea militară, mobilizarea și participarea la ostilități este acum aspru pedepsită în Ucraina: până la 5 ani de închisoare. Trecerea ilegală a frontierei – chiar și până la 3 ani de închisoare. Dar se pare că rudele Sofiei Rotaru au reușit să scape de pedeapsă.

Sursa: kp.md

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: