Cristian a fost omagiat pe 28 noiembrie, împlinind un anișor. Cu această ocazie artista și-a exprimat toată dragostea și recunoștința de mamă, printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Natalia Gordienko este mamă de flăcău. Cristian tocmai a împlinit un anișor, iar mama lui a ținut să-și împărtășească bucuria și dragostea printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Feciorașul meu iubit, micuțul meu, inimioara mea, astăzi este prima ta zi de naștere! Este primul cel mai greu și cel mai frumos și fericit an împreună.

Acest lucru nu va rămâne în amintirea ta, însă va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Feciorașule, astăzi vei sufla pentru prima oară lumânarea de pe tort, dar încă nu vei înțelege de ce toți în jurul tău se bucură și ți se adresează. Dragul meu, multe lucruri ți vor întâmpla în viață, iar eu îmi doresc ca toate să-ți iasă mereu bine. Știu cu siguranță că vei crește un bărbat adevărat, foarte frumos, inteligent, vesel, bun și corect. Îmi doresc atât de mult ca această lume să fie binevoitoare cu tine, să te bucure cu căldură și bunătate, iar fiecare clipă din viața ta să fie plină de evenimente frumoase și irepetabile!”

„Îți întinzi mânuțele spre mine cu atâta încredere, mă îmbrățișezi și mă săruți, iar eu contemplez fiecare clipă pentru că știu că, copilăria ta nu se va repeta niciodată. Băiețelul meu, sper să-ți rămână ca amintire fiecare clipă frumoasă , caldă din prezent și doar lumină în suflet. Sunt gata să-ți dăruiesc o lume întreagă, doar să te fac să zâmbești, să fii sănătos și fericit! Timpul va zbura repede, dar pentru mine vei rămâne mereu bebelușul meu, care va îndrăgi cel mai mult să-mi asculte poveștile. Fie ca viața ta să fie plină de lumină și zâmbete! Te iubesc mai mult decât viața, Cristiușa!!”, și-a încheiat mesajul plin de dragoste artista.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Natalia Gordienko, paradă de ținute sexy într-un cadru romantic de toamnă