Într-o familie în care niciunul dintre membri nu este blamat pentru ceea ce simte și alege, David și Victoria Beckham nu au fost împotrivă ca fiul lor să-și găsească o iubită. Acum, când fiul lor mai mare a atins deja vârsta de 16 ani, acesta și-a găsit o fată care îi poate împărtăși interesele.

Analizând conturile de Instagram ale tinerilor, tragem concluzia că iubita lui Brooklyn Beckham este nimeni alta decât Sonia Ben Ammar  – o adolescentă originară din Franța, care și-a început deja cariera în modeling. La fel ca și prietenul ei, Sonia are 16 ani. De asemenea, adolescenții mai au și multe alte lucruri în comun.

A photo posted by Sonia (@s.o.n.i.aaa) on

La fel ca și Brooklyn, bruneta cu ochi albaștri s-a filmat în mai multe producții cinematografice, doar că în Franța. De asemenea, tânăra s-a filmat și în câteva videoclipuri, la fel cum a făcut și Brooklyn.

Chiar dacă fata se află la Paris, acest lucru nu-l împiedică pe Brooklyn să facă naveta Londra-Paris, pentru câteva ore petrecute alături de iubita lui.

Zilele trecute, aceștia se afișau pe Instagram la Paris, acolo unde au luat masa împreună, după ce părinții lui Brooklyn și-a dat acordul în privința ieșirii fiului lor.

Nu se știe dacă tinerii își văd viitorul tot împreună, însă e clar că Brooklyn va fi promovat în modeling peste ocean, acolo unde este promovată Sonia, în prezent…

happier than I look 🙂

A photo posted by Sonia (@s.o.n.i.aaa) on

Foto: Instagram, nylon.com

Distribuie articolul: