Într-o familie în care niciunul dintre membri nu este blamat pentru ceea ce simte și alege, David și Victoria Beckham nu au fost împotrivă ca fiul lor să-și găsească o iubită. Acum, când fiul lor mai mare a atins deja vârsta de 16 ani, acesta și-a găsit o fată care îi poate împărtăși interesele.

Analizând conturile de Instagram ale tinerilor, tragem concluzia că iubita lui Brooklyn Beckham este nimeni alta decât Sonia Ben Ammar  – o adolescentă originară din Franța, care și-a început deja cariera în modelling. La fel ca și prietenul ei, Sonia are 16 ani. De asemenea, adolescenții mai au și multe alte lucruri în comun.

La fel ca și Brooklyn, bruneta cu ochi albaștri s-a filmat în mai multe producții cinematografice, doar că în Franța. De asemenea, tânăra s-a filmat și în câteva videoclipuri, la fel cum a făcut și Brooklyn.

Chiar dacă fata se află la Paris, acest lucru nu-l împiedică pe Brooklyn să facă naveta Londra-Paris, pentru câteva ore petrecute alături de iubita lui.

Zilele trecute, aceștia se afișau pe Instagram la Paris, acolo unde au luat masa împreună, după ce părinții lui Brooklyn și-a dat acordul în privința ieșirii fiului lor.

Nu se știe dacă tinerii își văd viitorul tot împreună, însă e clar că Brooklyn va fi promovat în modelling peste ocean, acolo unde este promovată Sonia, în prezent…

Distribuie articolul: