Pentru Elena Băsescu, maternitatea și activitatea profesională sunt domenii care nu se exclud reciproc. Fiica mai mică a ex-președintelui român educă doi copii, iar mezinul, Traian Junior, urmează să-și sărbătorească, în curând, prima aniversare. Ieri, EBA i-a făcut cunoștință fiului cu Moș Crăciun. Pentru că e născut la sfârșit de ianuarie, anul trecut, băiețelul nu apucase să-l cunoască.

Traian Junior s-a întâlnit astăzi, pentru prima dată în viaţa sa, cu Moş Crăciun, pe care l-a şi tras puţin de barbă. Evenimentul a avut loc cu ocazia împodobirii bradului de către colegii de la Mişcarea Populară Sector 1, care au dovedit, şi prin acest eveniment, că sunt o mare familie”, a mărturisit Elena, într-un mesaj virtul, publicat ieri.

Fiica ex-președintelui a distribuit și noi fotografii cu mezinul familiei. Cel mai mic dintre nepoții lui Traian Băsescu a moștenit prenumele de la bunicul și este copia în miniatură a tatălui său, Bogdan Ionescu. Este printe puținele ori când băiețelul de aproape 11 luni apare în fotografiile publice ale mamei sale. Ultima oară, Traian Junior apărea în fotografii la sfâșitul lunii august.

Menționăm că Elena Băsescu mai educă și o fetiță pe nume Sofia Anais. Fetița de doi ani și-a însoțit bunicul, în acest an, la parada dedicată Zilei Naționale a României.

12342443_909330275823176_4528299118353385100_n

Foto: Elena Basescu

Distribuie articolul: