Weekendul trecut la Veneția a avut loc nunta lui Alexandre Arnault, în vârstă de 29 de ani, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Bernard Arnault, a cărui avere este estimată la 185,6 miliarde de dolari, locul trei în lista Forbes. Moștenitorul unui imperiu al modei de miliarde de dolari s-a căsătorit cu iubita sa de 29 de ani, Geraldine Guyot. În urmă cu trei luni, cei doi și-au oficializat relația într-o circumstanță modestă la Paris, iar acum au decis să organizeze o sărbătoare cu adevărat magnifică în unul dintre cele mai romantice orașe din Italia.

Sărbătoarea în sine a avut loc sâmbăta trecută, dar imaginile de la ceremonie continuă să apară în presă. Așadar, în această zi, paparazzi au reușit să fotografieze întreaga familie a mirelui: părinții săi Bernard și Helene, precum și fratele său mai mare Antoine și sora Dolphin.

La nuntă a fost și soția lui Antoine Arnault, Natalia Vodianova, însă la catedrală, unde tinerii îndrăgostiți au făcut schimb de inele, omul de afaceri a mers la braț cu sora lui. Natalia a petrecut întreaga sărbătoare lângă fiul ei Maxim, în vârstă de șapte ani. La nuntă au fost prezenți și Beyonce împreună cu soțul ei Jay-Z, Kanye West, tenismenul Roger Federer și alte vedete.

Citește și: Pentru ce ținută a optat Beyonce la nunta fiului celui mai bogat om din lume. A fost foarte elegantă (Foto)

În noile imagini publicate de la nuntă, putem vedea mai multe detalii din imaginea miresei. Fondatoarea brandului francez de accesorii D’Estrëe, Gerladine Guyot, a ales pentru sărbătoare o rochie albă cu broderii gingașe și fustă în stil prințesă, ținuta nu a avut nici un detaliu în plus. Mireasa a completat totul cu un buchet delicat de hortensii și cercei cu pietre prețioase în formă de picătură.

 

Alexander Arnault s-a născut din a doua căsătorie a lui Bernard Arnault cu pianista Helene Mercier. Mai au doi fii, Frederic, în vârstă de 26 de ani și Jean, în vârstă de 23 de ani. În prima căsătorie cu Anna Devavren, omul de afaceri a avut doi copii – un fiu, Antoine și o fiică, Dolphin. Alexander Arnault este vicepreședinte executiv al brandului de bijuterii Tiffany & Co., care face parte din grupul LVMH al tatălui său. O cunoștea pe Geraldine Guyot încă din copilărie, iar în urmă cu ceva timp au început o relație romantică. În decembrie și-au anunțat logodna, iar în iulie și-au oficializat relația la Paris.