Inga Gorodețcaia, frizer de profesie, pune foarte mult suflet în ceea ce face. Acest fapt a determinat-o, acum 10 ani, să renunțe la profesia de frizer în favoarea propriei afaceri. Astfel, grație muncii asidue, tăriei de caracter, cât și ajutorului financiar obținut din partea FinComBank, tânăra și-a pus pe picioare propria afacere.

Vă propunem să cunoașteți un nou erou din campania #FinComBusiness.

Inga Gorodețcaia locuiește în Rîșcani. Ea este proprietara unui salon de înfrumusețare situat în centrul orașului. Încă din adolescență, aceasta dorea să devină frizeră. Inițial, Inga era angajată într-un astfel de salon, dar, la un moment dat, a decis că vrea să-și lanseze propria afacere. O clientă fidelă i-a recomandat să ia un credit de la FinComBank, care ulterior i-a permis să-și renoveze propria încăpere, să-și ia mobilier și utilaje de calitate. Timp de șase ani de când este proprietara acestui salon de înfrumusețare, a reușit să atragă foarte mulți clienți fideli, atât din oraș, cât și din raionul Rîșcani.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău! Află mai multe detalii despre  condițiile de creditare de la FinComBank pentru tinerii antreprenori.

P

P

 

Distribuie articolul: