E abia finalul lui septembrie și deja te-ai plictisit de vremea asta? Știm cum e! Dar sezonul rece are și el farmecul lui. Ce e mai plăcut decât să urmărești un film bun, sau noul sezon din serialul tău preferat, învelindu-te cu o pătură moale, într-o zi ploioasă de toamnă? Pentru asta, Netflix ne sare în ajutor cu cele mai tari premiere!

The Guilty

Premiera: 1 octombrie

Acțiunea filmului se petrece în cursul unei singure dimineți la un dispecerat de urgențe. Operatorul Joe Bayler, interpertat de Jake Gyllenhaal, încearcă să salveze un apelant aflat într-un grav pericol, dar, în scurt timp, descoperă că nimic nu e ceea ce pare, iar singura scăpare este să afle adevărul.

Diana The Musical

Premiera: 1 octombrie

O viziune intimă și foarte emoțională asupra vieții tumultoase a Prințesei Diana în formă de musical, filmată chiar înainte de premiera spectacolului pe Broadway.

Maid

Premiera: 1 octombrie

Mini-seria de 10 episoade spune povestea lui Alex, o mamă singură care devine menajeră după ce iese dintr-o relație abuzivă, încercând să supraviețuiască fiecărei zile, fără să aibă nici măcar un acoperiș deasupra capului. Producția este inspirată de autobiografia aflată pe lista de bestseller-uri a publicației New York Times, intitulată „Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive”, semnată de Stephanie Land.

There’s Someone Inside Your House

Premiera: pe 6 octombrie

Producătorii „Stranger Things” și „El Conjuro” ne aduc o nouă poveste de groază. Șase studenți care se pregătesc de absolvire sunt urmăriți de un criminal hotărât să le dezvăluie cele mai întunecate secrete, terorizându-și victimele în timp ce poartă măști care reproduc întocmai chipurile lor.

You, sezonul 3

Premiera: 15 octombrie

În noul sezon, Joe Goldberg și Love s-au mutat în suburbii și așteaptă primul lor copil. Dar oare lucrurile vor fi așa de simple? Vor reuși să își ascundă trecutul și să ducă o viață normală printre noii lor vecini?

Sursa: kissfm.ro

Distribuie articolul: