Valeria Lungu „s-a dezgolit frumos” pentru revista Vipmagazin. Este actriță, model și interpretă, iar pozatul în ipostaze mai fierbinți nu a fost o problemă pentru EA. Pictorialul cu siguranță va fi un real succes. 

Valeria a pozat în lenjerie intimă și a oferit un interviu. Astfel am aflat că superba Valeria este singură și dacă visezi să fii bărbatul de lângă ea, află ce urăște la un bărbat:

„Când bărbații se lasă așteptați/întârzie, când bat o femeie, când o înjură, când aruncă vorbe în vânt și când spun „te iubesc”, de formă.”

Nu l-a întâlnit încă pe cel care să o facă să își dorească să devină mamă și spune că acesta este lucru pe care și-l dorește cu tot dinadinsul.

„Aș vrea să călătoresc în lumea întreagă, să-l întâlnesc pe acel unic din viața mea, să fac copii, să scot câteva hituri.”

Valeria i-a călcat mamei sale pe urme, aceasta a absolvit o facultate de actorie și o școală de televiziune. Deja  s-afilmat în câteva clipuri, seriale, reclame, scurtmetraje, iar recent a semnat un contract cu o casă de discuri ,,Soundify Media” și a scos primul meu ei single, „Sahara”.

Sursa foto: Revista Vipmagazin

Distribuie articolul: