La doar 15 ani, fiica Monicăi Bellucci, a atras deja atenția mai multor agenții de modelling și a devenit imaginea casei de modă Dolce & Gabbana. Aceasta a moștenit formele generoase ale mamei și atitudinea sexy. 

Dacă în trecut Deva a fost protagonista campaniei de promovare a parfumului Dolce Shine, acum adolescenta a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei alte ședințe foto pentru Dolce & Gabbana.

Îmbrăcată într-un costum de baie în două piese, cu imprimeul deja celebrul al brandului italian, Deva a fost fotografiată la bordul unei ambarcațiuni aflate pe Lacul Como.

În ciuda succesului de care fiica sa se bucură, Monica Belluci își dorește ca școala să rămână pe primul plan în viața Devei. Monica Belluci a subliniat că își dorește ca Deva să se bucure de viața de adolescentă și să își continue studiile.

Deva Cassel este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci cu actorul francez Vincent Cassel. Aceasta are și o soră mai mică, pe Leonie, alături de care a stat în izolare în Țara Bascilor.

Vezi și: Fiica Monicăi Bellucci a devenit model la doar 14 ani! Ce mult îi seamănă mamei celebre

Distribuie articolul: