În vârstă de 26 de ani, Sofia Abramovich este fiica rebelă a patronului clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovich. La începutul acestui an, ea și-a anunțat logodna pe Instagram, postând imagini cu inelul pe care l-a primit în dar.

Spre deosebire de ceilalți șase copii ai miliardarului rus, Sofia este mult mai activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe admiratori cu toate evenimentele importante din viața ei. Din postările ei din instastory, tânăra a dat de înțeles că a petrecut Revelionul pe insula Saint-Barthélemy din Marea Caraibelor. Tot aici, pe 1 ianuarie, iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

„Noaptea trecută a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată. Noul an a început uimitor”, a semnat ea fotografia care ilustrează momentul cererii în căsătorie.

Sofia nu a dezvăluit încă numele viitorului ei soț. Presa rusă scrie că acesta nu este o persoană publică, de aceea fiica lui Abramovich preferă discreția. Cu toate acestea, ea a dezvăluit, pe rețelele sociale, că l-a cunoscut în perioada de carantină, iar cea care le-a făcut cunoștință este sora ei.

În 2018, Sofia a absolvit Colegiul Royal Holloway al Universității din Londra cu o diplomă în management și marketing. Tânăra este pasionată de sporturi ecvestre, iar în timpul liber călătorește foarte mult prin lume. Abramovich și logodnicul ei locuiesc în Anglia.

sursa

Distribuie articolul: