După victoria din alegerile prezidențiale a tatălui său, Ivanka Trump a atras și mai mult atenția nu doar din partea presei, ci și a publicului. Fiica mai mare a președintelui american e considerată tot mai mult drept un etalon feminin. Pentru ce merite, aflați mai jos.

Thank you New Hampshire! 🇺🇸

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

La ai săi 35 de ani, Ivanka este soția lui Jared Kushner, de dragul căruia s-a convertit la iudaism în anul 2009. Cei doi educă împreună 3 copii: fiica mai mare Arabella Rose Kushner (născută pe 17 iulie 2011) și fiii Joseph Frederick Kushner (născut pe 14 octombrie 2013) și Theodore James Kushner (venit pe lume la 27 martie 2016).

Cine au fost soțiile anterioare ale noului președinte al SUA – Donald Trump

Ivanka este recunoscută ca și femeie de afaceri, fiind în prezent vicepreședinte executiv de dezvoltare și achiziții la compania tatălui său – Trump Organization. De asemenea, Trump are propria sa linie de articole de modă, inclusiv haine, genți, pantofi și accesorii, disponibile în marile magazine din SUA, însă a fost criticată deseori că imprimeurile utilizate ar fi inspirate de la alți designeri.

Afară de asta, Ivanka este și model, defilând pe podium pentru branduri ca Versace, Marc Bouwer sau Thierry Mugler. Și-a făcut deseori apariția pe copertele revistelor de modă, apărând chiar și în topurile celor mai sexy femei din America.

Cine este Melania Trump – noua Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii

Antreprenoarea este și autoare de carte. În 2009, a publicat cartea The Trump Card: Playing to Win in Work and Life.

Fiica mai mare a lui Donal Trump este prietenă cu fiica lui Hillary Clinton și vorbește limbile franceză, engleză și posedă cunoștințe elementare de limbă maternă – ceha.

conflead10f-1-web

Pe Instagram, Ivanka Trump este urmărită de peste 1,7 mln de fani, numărul lor crescând mai ales în ultimele zile.

Home Sweet Home! Nothing better than returning to these 3 little 🐒's!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Foto: Instagram, New York Daily News, ivankatrump.com