În familia celebrului interpret Stas Mihailov este sărbătoare mare. Fiica lui cea mică, Masha, împlinește astăzi  9 ani, iar interpretul a felicitat-o cu tandrețe. 

Stas Mihailov este tatăl a patru copii: Nikita și Daria sunt din relația trecută, iar cu soția actuală, Inna, mai are două fetițe: Ivanna și Maria. Artistul crește de asemenea și copiii din căsătoria precedentă a Innei: pe Andrei și Eva.

Cu ocazia zilei de naștere a Mashei, artistul a publicat poze rare cu ea, în care putem vedea că fetița a moștenit părul blond și ochii albaștri-verzui ai mamei. Muzicianul i-a adresat odraslei sale un mesaj emoționant, dezvăluind că micuța s-a născut într-o zi de sărbătoare religioasă: Nașterea Preasfințitei Theotokos.

„Mulțumesc, Doamne, pentru acest mic miracol! Și ție îți mulțumesc draga mea soție! Mi-ai oferit doi dintre cei mai dragi omuleți, mi-ai deschis o lume nouă, o lume cu culori noi și cu emoții copilărești. Am aflat că fericirea nu o pot simți pe scenă și la locul de muncă, dar fericirea este în copii și familie, în ochii cei care te privesc în fiecare zi! Fetița mea, tu iubești această lume, toți cei care te cunosc pot observa și simți asta…Nu a existat nicio ezitare sau gânduri îndelungate în privința numelui tău!!! Te iubesc, inimioara mea, să trăiești fericită în această lume! Fie că drumul vieții tale să fie frumos și bogat, iar noi ne vom ruga pentru tine! La mulți ani fetița mea!”, a scris Mihailov.

Mama Mariei s-a alăturat cuvintelor spuse de soțul ei: „Tu faci parte din mine, tu ești dragostea mea!!! Doamne, îți mulțumesc că ne-ai dat în dar această minune. Mashulya, să continui să ne încarci cu energie și pozitivitate, pentru că zâmbetul apare pe fața fiecărui care se află în preajma ta. Ești un soare! Ești fericire! Ești lumină! La mulți ani, draga mea păpușă! Te iubesc!”, a scris Inna.

Sursa: cosmo.ru

Foto: Instagram/ Stas Mihailov