Fiica regretatului actor Paul Walker și-a anunțat weekendul trecut logodna. Modelul Meadow Walker, în vârstă de 22 de ani, s-a logodit cu actorul Louis Thornton Allan. 

Este greu de crezut, dar anul acesta se împlinesc 8 ani de la decesul actorului, cunoscut în mare parte datorită rolului său din seria „Fast and Furious”. Unicul său copil, fiica sa, Meadow Rain Walker, avea doar 14 ani când s-a întâmplat tragedia.

Meadow a ajuns în atenția mass-media imediat după decesul faimosului său tată. Totuși, aceasta a preferat să-și țină viața departe de ochii curioșilor, până recent. Aceasta a ales calea modellingului, între timp fiind fondatoarea și președintele organizației caritabile – Fundația Paul Walker.

Abia luna trecută, tânăra a postat o imagine prin care și-a confirmat relația cu iubitul său. Duminica trecută însă, Meadow și-a arătat inelul de logodnă într-o postare pe Instagram, semn că a acceptat cererea în căsătorie a acestuia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meadow Walker (@meadowwalker)

Louis Thornton Allan este student la Stella Adler Studio of Acting, în New York. Tânărul nu este foarte activ pe Instagram, însă nu ezită să-și arate admirația pentru Meadow în postările sale.

Sursa: Instagram/Meadow Walker