Fiica regretatului Michael Jackson, Paris, a făcut dezvăluiri uluitoare într-un nou episod al emisiunii pe care o realizează pe Facebook. Aceasta a povestit că s-a automutilat și a încercat să se sinucidă în repetate rânduri din cauza depresiei pe care refuză să o mai trateze medicamentos, scrie ADPM.ro.

Paris Jackson a făcut dezvăluiri halucinante în cadrul show-ului de pe pagina sa oficială de Facebook. Fiica lui Michael a recunoscut că s-a automutilat și a încercat, în repetate rânduri, să se sinucidă.

Paris spune că obișnuia să se taie singură cu lama încercând astfel să își distragă atenția de la durerea sufletească pe care o resimțea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PK Dragonfly (@parisjackson) pe

De asemenea, Paris Jackson a vorbit despre cum s-a îngrășat atunci când s-a mutat cu bunica ei, Katherine, după moartea tatălui său (2009). Dieta ei s-a schimbat și i s-a permis pentru prima oară să consume mai mult zahăr, inclusiv sucuri și prăjituri.

„M-am îngrășat mult și mâncatul s-a transformat în dependență. Apoi, un văr mi-a spus că sunt grasă. Atunci mi-am dat seama că nu pot continua așa. Și acela a fost primul pas spre automutilare. Mă tăiam și mă ardeam singură”, povestește Paris.

Mai mult decât atât, fiica regretatului Michael Jackson a recunoscut public că a încercat să se sinucidă. Nu o dată, ci de mai multe ori. Prima oară în 2013, când și-a tăiat venele și a luat o supradoză de somnifere.

Paris Jackson spune că nu vrea să își trateze medicamentos depresia. Asta deoarece pastilele pentru depresie te fac să nu mai simți lucrurile rele, dar nici pe cele bune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PK Dragonfly (@parisjackson) pe

Sursa: ADPM