Modelul Paris Jackson, în vârstă de 19 ani, care a devenit la începutul anului imaginea casei de modă Calvin Klein şi a semnat un contract cu IMG Models, a declarat pentru revista „i-D“ că îşi doreşte să schimbe modul în care este percepută frumuseţea în industria modei. 

„Nu sunt simetrică, nu am mărimile ideale, mănânc burgeri şi pizza. Hainele concepute de designeri pentru podiumurile de modă nu mă încap. Am cicatrici, vergeturi, acnee şi celulită. Sunt un om, nu o păpuşă. Ideea că toţi trebuie să ne încadrăm într-un anumit standard de frumuseţe este scandaloasă şi ridicolă pentru că «perfecţiunea» este o chestiune pur subiectivă. Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori. Frumuseţea, adevărata frumuseţe, ar trebui măsurată ţinând cont de sufletul, caracterul, integritatea, intenţiile şi mentalitatea unei persoane“, a declarat Paris Jackson, citată de Adevărul, cu referire la revista People.

Citește și:  Franța spune „nu” manechinelor prea slabe, iar pozele la care s-a lucrat în Photoshop vor fi marcate corespunzător

Distribuie articolul: