Deși jucase și în alte filme cunoscute, Kate Winslet a devenit celebră după lansarea filmului Titanic, pe când avea 22 de ani. Se pare că fiica sa a ales aceeași cale și și-a început cu dreptul cariera în cinematografie. 

Actrița a dezvăluit într-un interviu recent că Mia, nu este recunoscută drept fiica sa. Se pare că tânăra, a ales să poarte numele tatălui său, pentru ca cel al mamei sale să nu-i influențeze nicicum cariera.

Mia Honey Threapleton și-a făcut debutul în cinematografie acum câțiva ani, iar mama ei celebră nu era la curent cu planurile sale. Tânăra nu-și afișează relația de rudenie cu mama sa atunci când merge la audiții.

„Cred că am știut că o să facă asta, mereu am bănuit-o. Iar acum câțiva ani mi-a zis: „Aș vrea să încerc’”, a povestit actrița în cadrul emisiunii moderate de Lorraine Kelly.

„Are 20 de ani și este actriță. Acum e plecată în Republica Cehă și va începe să lucreze la un serial acolo”, a mai spus Kate Winslet.

Se pare că atunci când Mia a mers la casting, aceasta nu a afișat că este fiica lui Kate Winslet, lucru de care, actrița este mândră: „Este minunat pentru ea că are un nume de familie diferit, așa că a alunecat sub radar, iar oamenii care au selectat-o nu știau că este fiica mea și asta era important pentru stima de sine, desigur”.

Mia a jucat în 2014 în filmul „A Little Chaos”, iar recent în filmul „Shadows”, lansat anul trecut.

Nu putem să nu remarcăm cât de mult îi seamănă Mia, mamei sale. Aceasta nu a moștenit doar pasiunea pentru actorie, ci și trăsăturile ei.

Sursa: JustJared